filmen är klar!!


början till ett resultat

det kommer mer bilder. det kommer en film. börjar jobba på det efter att vi återhämtat oss.
här är i alla fall början till slutet. detliknar ingenting jag tidigare upplevt. helt sjukt och underbart.
och vi har varit med i vf, som med världen sämsta vitbalansinställningar fångade väggen. länk här
ett jättetack till alla som har varit med och målat och lånat ut material, utan er hade inget varit möjligt.

Nu var det slut

Böleäng är nästan nästan historia. Det har varit sjukt kul, väldigt slitsamt men med ett ytterst intressant resultat.
Jag gick faktiskt in med tanken att detta skulle bli en "inredningsdesign" tema på hela skiten, några tråkiga linier, en del färgklickar och lite ord här och var. Men istället, helt istället, är detta en fantastisk vägg. Kanske inte det bästa som skapats, men å andra sidan, alla gjorde sin grej. Det kickade fett som slutressultat. Tack alla!

Vi inom katastrof(jag sitter själv och skriver för alla.. det är nike!),Albin-Jag, är ruskigt nöjda med alla besökare, alla intresserade. Nu söker vi bara fortsatt arbeta på andra platser. Vad jag vet är vi redan bokade på två väggar. Hoppas på fler.

Ekonomin gick back som fan, men skit samma. Det är inte viktigt. Önskar bara att man kunde klaga lite. Så nu gör jag det.. litet. Vi hade det ok, men fick lägga ut för en heeel massa själva. Käk och transport, fika och godis och sånt till kidsen. Men men.. man är ju konstnär ibland. Då ska man vara pank och sliten.

Alla ni som läser detta, gå med i gruppen på antingen Apberget (Gruppnamn: KATASTROF) alt på facebook (gruppnamn: KATASTROF umeå). Vi fins lite överallt nu. Mediakåta som små fjortisar.

Jepp Keps. Ha det bra alla!

RSS 2.0