Nyaheter

Nu är det nyaheter på G här, eller ja, något i stil med nyheter. Vi är klara med allt förarbete NÄSTAN. Det är slutspurten kvar, vi kommer vara klara på söndag denna veckan.
Lisa Jag(Albin) och Felix sitten nu i samma rum(datarummet) och pillar med affischen, det blir råsjysst! Ut och affischera, snacka med Röbäcksskolan imorgon, även ska vi hinna med en snabb tittin på Hagaskolan.. det blir kult!

Projektet har i övrigt gått halvsmidigt, vi glider inte på räkmackor, men vi lever. Det är mycket arbete och många möten om diverser småstoramellan saker. Budgeten är knäckt som inget annat, men vi är ju konstnärer så att leva under existensminimum är standard, helskönt helt enkelt. Nu, försöker just komma på hur vi ska kunna förse er med käk å sånt, blir nog mackor.

Vi har varit på heltrevliga utflykter till TC, träffade en massa sköna kids å lärare. Kunde tyvär inte störa allas lektioner, även om så var målet, till nästa gång!

Kom ihåg att ta med oömma kläder.

KATASTROF hälsar alla en god förmiddag och en trevlig kväll. Vi, vi softar vidare, nu ska vi arbeta med affisch käka och låtsas ha roligt.



SES SNART!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0